رشته حقوق
سلام.
بدون شک اگر کمی بیشتر دقت کنیم ارتباط مابین قانون و قوانین و رشته های مرتبط با آن را بهتر میتوانیم درک کنیم.
اینجانب با توجه به فعالیتهای مختلف در زمینه های مختلف و بر اساس آنچیزی که نامش را عقل میگذارند و با توجه به سوابق خدمتی ام از آغاز تا کنون این ایده را دنبال میکنم که هرچه زودتر در کشور سر سبزم سطح آگاهی های عامه مردم آنقدر بالا برود که بدانند عواقب رفتارهایشان چه نتایجی در بر دارد.متاسفانه افراد نمیداند که مثلا حق دیگری را پایمال کردن و دروغ گفتن و... چه عواقبی به دنبال دارد....
بدون شک در دنیای امروز افرادی موفق هستند که همگام با قوانین حرکت کنند.با سرعت مجاز و با صبر و حوصله.
در دنیای 2010 بنظرم هیچ جایی از دنیا زیباتر از سنگرم که حال در پشت یکی از مجهزترین سیستمهای دنیای مجازی حضور دارم..... نشسته ام و در حال فعالیت مجاز و مجازی هستم.
این برای من بهترین موفقیت میباشد.
من و شادروان پدرم و اخوی بزرگترم و کوچکترم سالهای سال شاید نزدیک به 70 سال خدمات نظامی که در امور مختلف از جمله ترافیک و ایجاد بستر مناسب برای امنیت برای آحاد مردم و جامعه ام بهترین ها را از خودمان بروز داده ایم.
اما خواهرانم نیز همچون دلاور مردان و شیر زنان بی نام این سرزمین نزدیک به 90 سال در خدمت آموزش و پرورش به این فرهنگ یعنی احترام گذاشتن به قوانین جاری مملکت درسهای زندگی به فرزندان این ملت و کشور نموده اندو...
اما زیباتر از مادر هیچ جای دنیا وجود ندارد.
تنها خواسته من این است که من اینجا باشم و یا نباشم .در خدمت آجا باشم یا نباشم تنها خواهشم اینست که مایلم همه اهل خانواده ام زیر پوشش و خدمات حقوقی آجا بوده اند باشند و بمانند.
سپاس و صد بدرود:
ویرایش توسط رضازاده : 20 July 2010 در ساعت 03:04 AM.
|